Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Няма описание.
Автор: qitse Категория: Други
Прочетен: 44651 Постинги: 3 Коментари: 12
Постинги в блога от Септември, 2009 г.

Причини да не ядете в Мак Доналдс и КFC :


image

1 Те използват най-евтините продукти и следователно най-нискокачествените. Свежите салати` са генномодифицирани и пръскани с пестициди и химически торове.

Помислете какво ядете и калко е старо месото ( произведено, обработено и пакетирано някъде в америка) и какво всъщност има в него? `

 

2 `Бързите закуски` са `богати` на холестерол, трансмазнини (истинският виновник за сърдечните заболявания), обикновенни мазнини и захар. Доказано е ,че честата консумация води в най-добрия случай до затлъстяване, а в най-лошият до алцхаймер, рак или заболявания на белите дробове.

 

3 За да се отглежда повече по-евтин добитък годишно се изсичат холяди акри дъждовна гора.

 

4 Глобализацията.

Господи, МакДоналдс дори не е евтино. Едно средно МакМеню струва между 5 и 6 лева, а храната е очевидно некачествена и незасищаща.На всичкото отгоре при кого отиват приходите? При някой незнаен милярдер, притежаващ половината Америка.За същата цена можеш да отидеш в някой местен ресторант, да изядеш една салата и няколко кебапчета и да изпиеш една бира.После дори можеш да се чувстраш доволен защото по този начин ти подкрепяш `малкият местен бизнес`.

image

5Мак Доналдс и КFC са манипулатори – техните реклами и детски менюта са агресивно насочени към децата, пристрастявайки ге още от малки и по този начин превръщайки ги в доживотни `потребители` .Също така оцветителите и овкусителите в храната могат да причинят астма, хахит и хиперактивност при децата.

 

6 Истинската храна се разваля. Хлябът се разкашква и раздробява, месото мухлясва.

Но не и МакДонълдс!

През 1996 американката Керън Ханрахан решава да види колко дълго може да `издържи` един хамбургер и сега през 2009 сандвичът изглежда по същият начин!

Да, точно така, сандвичът е издържал 13 години.

Защо ли? МакДоналдс използва много консерванти, за да може храната да изглежда свежа (отбелязвам, че само така изглежда).Представи си какво биха могли да направят тези химикали на тялото ти , когато то ги усвои!

bestwellnessconsultant.com/2008/09/23/1996-mcdonalds-hamburger-karen-hanrahan-best-of-mother-earth.aspx

 

7 Високото съдържание на определен тип мазнини в храната води до проблеми с... кхъм мъжкото достойнство... кхъм.
image

 

8 Ядейки в `бързи закуски` вие подкрепяте жестокото отношение към животните – още преди години избухнаха големи скандали за това как МакДоналдс и ---- умъртвяват животните по изключително жесток и болезнен начин и пилетата (бившите притежатели на пилешките гърдички които сега стоят в чинията ви.) са били отгреждани в неподходяща среда и хранени с вредни препарати за да напълнеят по-бързо.
image

 

9Една чаша кола в менюто садържа повече от 10 лъжици захар!



image



Сега обичаш ли го?
Да?
Е, винаги има и друг вариант,нали?

image



За още информация: www.kentuckyfriedcruelty.com
 

Категория: Други
Прочетен: 7402 Коментари: 3 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: qitse
Категория: Други
Прочетен: 44651
Постинги: 3
Коментари: 12
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Септември, 2009  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930